Part Forana 01/03/2019

Llucmajor impulsa el Servei de Joventut amb més personal i nous horaris

Una tècnica, dos dinamitzadors i un monitor integren ara l'equip del departament

Ara Balears
2 min
Equip ampliat del servei de Joventut de Llucmajor.

LlucmajorL'Ajuntament de Llucmajor ha donat un nou impuls al Servei de Joventut amb la contractació d'un nou dinamitzador i l'ampliació de l'horari d'atenció del mateix servei, ara format per la tècnica de Joventut, dos dinamitzadors a 30 hores setmanals cadascun i un monitor a 20 hores setmanals.

D'aquesta manera, els espais joves a Llucmajor, l'Arenal, Badia Gran i les Palmeres han vist millorat el servei que ofereixen. En aquesta nova etapa, el projecte i aquests espais s'anomenen 'dJove', amb nova imatge i ampliació d'horaris de tots els espais per tal d'atreure aquest sector de la població.

La regidora de Joventut, Paqui Almagro, ha explicat que l'objectiu d'aquestes contractacions és "poder oferir un millor servei de dinamització juvenil i la millor manera de fer-ho és poder obrir els horabaixes i s'ofereix un lloc per desenvolupar activitats diverses i perquè s'utilitzi com a punt de trobada".

A més dels espais dJove, l'àrea de Joventut compta amb el Centre d'Informació Jove, ubicat també a Llucmajor, a l'edifici Ca ses Gotleves, amb horari de 9 a 14 h. També s'ofereix cada mes una nova programació d'activitats diverses per a al·lots i al·lotes a partir de 12 anys. A més a més, mensualment s'ofereix una activitat dirigida per a la franja infantil, de 5 a 11 anys.

Sortides fora del municipi

D'altra banda, una vegada al mes es proposa una sortida a punts de fora del terme municipal o en altres municipis, especialment a Palma, com són els exemples de les sortides al cinema o a l'Escape Room. En aquests casos, el servei es fa càrrec del trasllat i el jovent abona el preu de l'entrada als diferents llocs on s'acudeix.

Pel que fa a les activitats mensuals, se n'ofereixen de tota mena. "Són diferents segons l'espai dJove, ja que es parteix de les demandes concretes del jovent del nucli, tot i que en alguns casos es poden repetir. Volem animar els joves que s'acostin als espais a conèixer-nos, a participar en les diferents propostes i també a fer arribar els seus suggeriments i idees", assenyala la regidora.

A Llucmajor l'espai dJove és obert de dimarts a divendres i també els diumenges horabaixa. A l'Arenal, els dimarts i divendres. A Badia Gran, dilluns i dimecres i a les Palmeres també dimarts i divendres. En aquest sentit, Almagro apunta que "aquests horaris s'adapten a les necessitats del col·lectiu".

stats