Part Forana 10/02/2020

Llucmajor elimina l'ORA els diumenges

Es vol promoure la visita al mercat i poder gaudir de l'oferta de restauració

Ara Balears
1 min
L'aparcament de pagament queda suprimit els diumenges.

LlucmajorL’Ajuntament de Llucmajor ha suprimit el pagament de l’ORA els diumenges amb l’objectiu de minvar la despesa dels ciutadans i visitants a l’hora d’estacionar els seus vehicles dins el terme municipal.

La iniciativa que ha arrancat aquest cap de setmana i permetrà a ciutadans i visitants gaudir del mercat dels diumenges i de l’oferta de restauració de la plaça d’Espanya i els voltants.

Ampliació de zones ORA

A més, s’ampliaran les zones de pagament ORA per permetre un moviment de vehicles més dinàmic. Concretament, s’amplia amb 102 noves places d’estacionament regulat als carrers Vall (48), Bons Aires (15), Jaume I (15), Estrella (2), Font (13), Fira (1) i Esperança (8). L'ampliació s’anirà implementant de manera gradual.

Per altra banda, s’ha aprovat la implantació d’una àrea de circulació restringida (Acire) a diversos vials de l’Arenal; el carrer del Torrent, en el tram comprès entre el carrer dels Trencadors i l’antic pas del tren i el carrer de Joan Verdera.

Segons el batle i regidor de Policia, Éric Jareño, aquesta reordenació de zones de circulació i aparcament amb pagament "respon a la necessitat de millorar la circulació i la rotació de vehicles en un municipi on augmenta any rere any el nombre d’utilitaris tant de visitants com de residents".

"De fet, aquestes actuacions responen a reiterades demandes veïnals, després de mantenir diverses reunions amb residents i col·lectius que sol·licitaven des de feia temps aquests canvis, tant a l’Ajuntament com al departament de Policia Local", conclou el batle.

stats