Part Forana 31/05/2017

Llucmajor elimina tres abocaments incontrolats dins zona rústica

L'Ajuntament insta els usuaris a dur l'orgànic a contenidors més propers al nucli urbà

Ara Balears
1 min
Un dels abocaments incontrolats que s'ha retirat estava situat en el camí de Cala Pi.

LlucmajorL’Ajuntament de Llucmajor ha retirat tres punts conflictius en matèria d’abocaments de residus a camins de foravila on fins ara hi havia contenidors d’orgànic, els de color verd. Concretament, són punts de recollida que eren al camí de Can Guardiola, el camí Vell de Cala Pi i el caminal de Son Puigserver.

A aquests indrets hi havia contenidors de residus, però molts usuaris en feien un mal ús i hi deixaven tot tipus de restes, com matalassos i mobles, restes de poda, material d’obra, i a més de cada vegada es descontrolava més, fins al punt que hem hagut d’optar per retirar els contenidors d'aquests punts i netejar-los, segons explica el batle de Llucmajor, Bernadí Vives (El Pi).

El batle afegeix que "els usuaris que fan un bon ús dels contenidors podran continuar deixant l’orgànic a poca distància d’on hi havia aquests punts de recollida. Són punts més propers al nucli urbà i que estan a poca distància dels que hem llevat. Com que estan més controlats, no presenten problemes perquè la gent va més alerta a deixar-hi restes indegudes com succeeix a foravila. També poden fer ús dels parcs verds que tinguin més a prop. El que no feim és deixar la gent fora opcions".

Vives aprofita per informar que "aviat esperam poder anunciar l’ampliació de l’horari d’obertura dels parcs verds", cosa que permetrà millorar la gestió dels residus urbans al municipi.

stats