Part Forana 13/09/2021

La marxa del Güell a Lluc a peu arriba a la 47a edició amb limitació de participació

Es durà a terme aquest dissabte 18 de setembre

ARA Balears
1 min
Presentació de la 47 edició de la Marxa del Güell a Lluc a Peu

PalmaAquest pròxim dissabte, 18 de setembre, arriba la 47a edició la marxa del Güell a Lluc a peu. A causa de la pandèmia, l'esdeveniment s'ha organitzat d'acord amb un protocol de seguretat i prevenció especial per complir amb la normativa covid, amb inscripció telemàtica i limitació d'aforament, segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat.

Precisament, el president del Grup Güell, Francisco Bauzá, ha detallat el protocol de seguretat per garantir una marxa segura i adaptada a la situació sanitària. “Volem que sigui una marxa sana i d’alegria, per això demanam als participants que compleixin les mesures de seguretat”, ha dit, recordant que s’ha limitat la participació a 3.000 marxaires a Palma, 2.000 a Inca i 200 inscrits d’altres municipis, a més d’altres mesures de control i seguretat.

Per la seva banda, la presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha assegurat que a l'entitat "sempre hem donat suport a la marxa del Güell a Lluc a peu i enguany també hem apostat perquè es pogués fer, des de la convicció que és un símbol de mallorquinitat i com a exemple de superació de les dificultats del darrer any i mig”.

"Enguany té unes circumstàncies diferents, entre elles que s’ha desplaçat en el temps a causa de la covid, però gràcies a la perseverança del Grup Güell i amb el suport del Consell i altres institucions hem aconseguit que, finalment, es faci aquest dissabte dia 18 i amb tot un seguit de mesures de seguretat”, ha conclòs Cladera.

stats