FIRES
Part Forana 07/10/2016

Lluc acull la Fira Mediambiental i Agroalimentària de la Tramuntana

Més de 50 els empresaris hi ofereixin els seus productes

Ara Balears
2 min
Lluc acull la Fira Mediambiental i Agroalimentària de la Tramuntana

LlucEl municipi d’Escorca du a terme aquest cap de setmana la tradicional Fira Mediambiental i Agroalimentària de la serra de la Tramuntana, que ocupa un espai preferent al santuari de Lluc. I ho farà en horari continuat de les 10 a les 18 hores. La fira arriba en aquesta ocasió a la XXII edició. L’Ajuntament d’Escorca preveu que siguin més de 50 els empresaris que s’hi instal·lin i ofereixin els seus productes a les paradetes preparades en tot el recinte firal habilitat al santuari.

A la mostra agroalimentària, els visitants podran trobar productes d’artesania mallorquina i d’alimentació, a més d’ecològics, gran part dels quals procedents de la serra de Tramuntana.

Aquest cap de setmana és un dels més esperats pels artesans de la contrada i també pels pagesos que per aquests indrets cultiven seguint uns criteris cent per cent ecològics, per tal d’oferir uns productes amb segell de qualitat als consumidors, especialment a aquells que, encara que sigui a preu més elevat, prefereixen adquirir fruites i verdures sabent-ne l’origen i el procés que han seguit fins a arribar a la paradeta.

Conferència sobre el vi

Entre els actes del programa de la fira destaca avui la conferència a càrrec de la propietat del celler Vinyes Mortitx, en la qual els responsables explicaran com es va crear el projecte i quins són els reptes del sector vitivinícola de Mallorca, tant a curt com a llarg termini. Aquesta xerrada, oberta al públic en general, començarà a les 16.30hores a la sala de la Santa Figura.

Tot i les previsions d’inestablitat meteorològica sobre la Serra, per aquests dies s’espera que siguin nombrosos els visitants a la Fira de Lluc, com alguns l’anomenen.

stats