Part Forana 19/11/2018

La línia Lloret-Palma passarà per Algaida, que tindrà set connexions amb Ciutat

La parada d'Algaida del carrer de la Font passa al carrer de Sineu

Ara Balears
2 min
Algaida tindrà fins a set connexions al dia amb Palma.

AlgaidaA partir d'aquest dimarts dia 20 de novembre la línia 400 del TIB entre Lloret i Palma modifica el seu recorregut per incloure-hi el poble d'Algaida. Alhora, aquesta ampliació de servei suposa una nova connexió de transport públic entre Algaida i Pina.

La línia 400 que actualment connecta Lloret i Pina amb Palma passant per ses Olleries, s’Hostalot, Son Ferriol, el Pla de na Tesa i es Pont d’Inca, canvia el seu recorregut per oferir als usuaris un trajecte més directe a través d’Algaida i la carretera Ma-15. D’aquesta manera, s’espera una reducció del temps de recorregut entre Lloret i Palma de fins a 15 minuts.

El nou servei, a banda de comptar amb nous horaris de pas, també suposa una ampliació de l’oferta els capvespres, amb una expedició més d’anada i una de tornada per a tots els dies de la setmana.

Així, de dilluns a divendres es passa de 6 a 7 expedicions en cada sentit, oferint la darrera sortida des de Palma a les 21 h, que actualment és a les 19.45 h. Els dissabtes, diumenges i festius el servei s’allarga fins a les 19.30 h, amb la darrera expedició des de Palma i d’aquesta manera es passen de 4 a 5 expedicions per sentit.

El pas de la línia 400 per Algaida suposa, per una banda, una nova connexió entre aquesta població amb Pina i Lloret i, per una altra, un increment significatiu del servei per l’usuari que vol anar a Palma. D’aquesta manera, la nova línia 400 passa a complementar l’oferta actual de la línia 490 entre Algaida i Palma.

La parada del bus canviarà d’ubicació a partir també d'aquest dimarts. Es suprimirà la parada del carrer de la Font, que passarà al carrer de Sineu, número 7.

stats