Part Forana 13/04/2022

L'Orquestra Nacional d’Espanya torna a Pollença 48 anys després

ARA Balears
1 min
Orquestra Nacional d'Espanya sota la direcció de David Afkham

PalmaL'Orquestra Nacional d'Espanya tornarà a actuar a Mallorca 48 anys després i ho farà de nou al Festival de Pollença. Així, el Claustre de Sant Domingo tornarà a fer història amb el concert de l'ONE, dirigida pel seu director titular i artístic David Afkam.

L'Ajuntament municipal ha explicat, a través d'un comunicat, que l'actuació serà l'acte de clausura del festival i que es farà el pròxim 27 d'agost. Tot i això, encara no ha esmentat ni més artistes ni més activitats que completaran el festival d'enguany. L'únic detall del qual ha informat el Consistori pollencí és que l'edició 2022 del Festival de Pollença serà protagonitzada pel compositor Felix Mendelssohn i comptarà amb alguna "agradable" novetat en forma d'estrena.

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, i el director artístic del Festival Pere Bonet han destacat la importància de comptar amb l'Orquestra Nacional d'Espanya durant el festival i han agraït la col·laboració al director tècnic de l'OCNE, Félix Palomero, i a tot l'equip directiu i tècnic de l'INAEM per les facilitats i la disposició.

stats