Part Forana 23/03/2022

L'oposició de Felanitx denuncia que l'Ajuntament perd més de 100.000 euros en una subvenció

El Consistori va incomplir els terminis per justificar-la

ARA Balears
1 min
Façana de l'Ajuntament de Felanitx.

FelanitxEl PSIB – PSOE i el Bloc per Felanitx denuncien que l'Ajuntament perd més de 100.000 euros en una subvenció –per instal·lar quatre punts de recàrrega dobles i pèrgoles fotovoltaiques–, que es va perdre perquè el Consistori va incomplir els terminis per justificar-la, apunta la formació en una nota. Ara, però, el Govern ha comunicat que l'hi atorgarà "com a mesura de gràcia", afegeixen.

Cal recordar que el mes de març del 2019 l'Ajuntament va demanar una sol·licitud de subvenció per un import de 218.0949,02 euros, però ara només es rebran 71.017,76 euros. "Són 100.000 euros menys del que va anunciar l'equip de govern per no complir els terminis i finalment aquesta errada es pagarà amb el romanent de tresoreria", denuncien les formacions polítiques.

El portaveu socialista critica que "l'equip de govern va acusar en fals el Govern balear de perdre la documentació de la subvenció". Així mateix, ha qualificat de "mentidera" la portaveu del Partit Popular, Catalina Soler, perquè "va dir que havia recuperat els 76.000 euros de la subvenció perduda, quan en realitat són només 71.000 euros", diu Duarte. "La mentida és la tònica habitual d'aquest govern i els perjudicats sempre són els mateixos, els felanitxers", lamenta.

Per la seva part, el portaveu del Bloc per Felanitx diu que "amb la resolució de la Conselleria queda clar qui ha mentit, quan l'equip de govern no fa la seva feina bé són els felanitxers qui ho paguen i aquesta vegada ens costarà 100.000 euros".

stats