Política
Part Forana 20/10/2022

L'equip de govern de Felanitx reclama valentia als socialistes després de les acusacions

El batle del municipi, Jaume Monserrat, ha exigit al PSOE que digui qui ha inculpat el regidor Pere Antoni Mascaró d'emprar informació confidencial quan encara no havia pres l'acta

ARA Balears
2 min
L'equip de govern de l’Ajuntament de Felanitx reclama valentia als socialistes de Felanitx després de les acusacions a plenària de revelar informació inadequada.

PalmaEl batle de l'Ajuntament de Felanitx, Jaume Monserrat, ha demanat als socialistes que desvelin qui ha acusat l'actual regidor de Cultura, Turisme, Patrimoni, Arxiu Municipal i Biblioteques, Pere Antoni Mascaró, d'emprar informació confidencial quan encara no havia pres l'acta de regidor. Segons el Consistori, tal com es va explicar a la sessió plenària, a Mascaró només se'l podia acusar, sabent que havia d'entrar com a regidor de l'Ajuntament, d'haver-se preocupat d'assabentar-se i implicar-se en estar al corrent dels temes que li havien de correspondre.

Per la seva banda, Monserrat ha dit: "Els funcionaris de l'Ajuntament de Felanitx coneixen bé quina és la seva feina i responsabilitat quant a la informació, dir que un funcionari ha revelat que es té accés a informació inadequada és molt greu". Per aquest motiu, el batle ha demanat a Damiana Massutí, regidora del PSOE, que es pronunciï i digui quin funcionari li ha dit o fet saber que s'ha tingut accés a informació de manera incorrecta.

A més, Monserrat ha afegit: "Ara li volen tergiversar tot el tema, si han tingut coratge de dir que algú els ha cantat que Mascaró havia fet un ús inadequat de la informació d'aquest ajuntament, que ho posin en coneixement". El batle ha remarcat que "no volem que la posada en escena i l'esplet de mentides que té per costum fer el partit socialista en concepte d'oposició continuï endavant" i que si volen mantenir el seu anonimat "que vinguin i posin per escrit davant el secretari que realment aquesta persona existeix, cosa que pos molt en dubte".

Cal recordar que aquestes acusacions es varen fer en el transcurs de la sessió plenària d'aquest mes d'octubre, quan Massutí va demanar al batle si la protecció de dades existia després de "rebre queixes per part dels funcionaris, els quals demanam explicacions". "M'agradaria saber què fa una persona que no té res a veure amb l'Ajuntament donant uns serveis dins un despatx d'aquest espai, ficada dins el programa de l'ordenador quan hi ha una protecció de dades", va plantejar la socialista, qui va denunciar que "els regidors de l'oposició ens tenen totalment vetats".

stats