Part Forana 23/06/2021

L'Ajuntament de Manacor instal·la 70 nous contenidors de matèria orgànica

L'objectiu és que el mes de setembre n'hi hagi un total de 400 repartits per tot el municipi

ARA Balears
1 min
Punt d'informació a sa Torre

ManacorL'Ajuntament de Manacor ha instal·lat 70 nous contenidors de matèria orgànica al barri de la Torre de Manacor, a la barriada de Son Fangos i les Tapereres. L'objectiu del Consistori és implementar la recollida en matèria orgànica a tot el municipi i preveu que sigui completa el proper mes de setembre amb un total de 400 contenidors marrons, apunta el Consistori en una nota.

Durant prop de tres setmanes, els informadors ambientals de l'Ajuntament han repartit més de 600 targetes entre els veïns, també han ajudat a tramitar-ne de noves. A més, fins aquest divendres hi haurà un punt a la plaça de la Torre per informar sobre aquest servei. "Cada vegada hi ha més gent que s'acull a la tarifa reduïda i el fet que ens acostem amb un punt informatiu a peu de carrer arreu del municipi fa que els veïns puguin conèixer de primera mà els avantatges ambientals i econòmics de reciclar", diu el delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà.

El Consistori ja disposa dels 400 contenidors de recollida de matèria orgànica, tot i que la implementació es fa de manera progressiva per nuclis o barriades, ja que el departament de Medi Ambient prioritza l'atenció als veïns zona per zona i que la informació pugui arribar a tantes persones com sigui possible mitjançant atenció directa a peu de carrer.

stats