Part Forana 16/08/2021

Inca promou visites guiades per donar a conèixer els camins rurals del municipi

L'objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar el concurs fotogràfic del Calendari Medi Ambient 2022

ARA Balears
1 min
Un camí rural d'Inca.

L'Ajuntament d'Inca posa en marxa un cicle de visites guiades pels camins rurals del municipi. L'objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar el concurs fotogràfic del Calendari Medi Ambient 2022 i, alhora, donar a conèixer l'entorn natural del municipi. "Aquesta iniciativa neix amb la finalitat de promoure l'amor per la natura i els paisatges naturals d'Inca, especialment els camins rurals, els quals són desconeguts per molts inquers", explica el regidor de Medi Ambient, Biel Frontera.

La primera visita es durà a terme dijous 19 d'agost a les 18.30 h i es farà un recorregut pel camí Vell de Lluc, el camí de Son Paparra i el camí de la Pota del Rei. La setmana següent es farà una nova sortida pel camí Vell de Biniamar. Després, durant els mesos de setembre i octubre, estan programats quatre recorreguts per l'Enllaç, el camí Vell de Muro, el camí de Tiraset, el camí de Son Fiol, el camí del Rasquell, el camí Vell de Llubí, el camí Vell de Pollença i el camí Vell d'Alcúdia.

Assistiran a les visites experts en fotografia que donaran als assistents algunes claus de com fer instantànies dels racons més destacats de cada camí rural. D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Inca pretén impulsar també el concurs fotogràfic del Calendari de Medi Ambient 2022, la temàtica del qual enguany és 'Camins d'Inca, el pas de les estacions i el valor social i mediambiental d'aquests indrets del nostre municipi'. El termini per a la presentació de les obres i participar en aquest certamen fotogràfic finalitza el 15 d'octubre de 2021.

stats