Part Forana 15/12/2021

Inca augmenta amb 300.000 euros la partida d'atenció social en els pressuposts

En el desglossament per a l'any que ve també hi figura la construcció d'una escola nova

ARA Balears
1 min
Presentació dels pressuposts 2022 d'Inca

La partida en atenció social primària dels pressuposts de l'Ajuntament d'Inca per a l'any 2022 ha augmentat uns 300.000 euros i arriba als 2,4 milions d'euros. En total, el Consistori disposarà de 33.005.213 euros, la qual cosa suposa un increment del 3,39% respecte d'enguany, segons ha informat el Consistori en una nota de premsa.

Pel que fa al capítol d'inversions, s'hi preveu una partida de prop de tres milions d'euros, on el càlcul més destacat és per a l'obra del nou CEIP d'Inca. A més, es continuarà amb projectes emblemàtics, com la plaça del mercat cobert i l'esponjament de les cases de davant el teatre.

Una altra partida que també augmenta és la de neteja viària, que s'incrementa amb 240.000 euros el contracte establert. El manteniment de la ciutat, de fet, representa gairebé el 25% del pressupost total del Consistori.

D'aquesta manera, segons l'Ajuntament, seguretat ciutadana, neteja i recollida de residus, manteniment de la ciutat, educació, sanitat, serveis socials i altres àrees que contribueixen al benestar comunitari representen una inversió de 7 de cada 10 euros en el pressupost de 2022.

Pel Consistori, una altra de les línies estratègiques per a l'any que ve, així com es reflecteix en el pressupost, continuarà sent la formació i l'ocupació i es mantindran tots els programes que generen noves oportunitats laborals. Així mateix, es multiplica l'assignació pressupostària de l'àrea d'Igualtat i s'assumeix la perspectiva de gènere.

stats