Part Forana 15/12/2020

Inca augmenta amb 400.000 euros el pressupost del 2021 destinat a la Policia Local

L'objectiu és crear set noves places d'agents

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Local d'Inca

PalmaL'Ajuntament d'Inca incrementa el pressupost del 2021 destinat a la Policia Local amb 400.000 euros. L'objectiu és reforçar la plantilla amb set agents nous. "La seguretat ciutadana és, des del primer dia, una de les nostres prioritats. Qualsevol crisi genera incerteses i augmenta la possibilitat de conflicte. Per això, estam fent un esforç important per ampliar la plantilla de la Policia Local d'Inca i aconseguir un equip estable", destaca el batle, Virgilio Moreno.

Així doncs, el Consistori inquer inclourà en els pressupostos de 2021 la dotació econòmica de tres places de guàrdies creades ja dins l'any 2020. A més, s'hi preveurà la creació i dotació de tres noves places d'agents de la Policia Local d'Inca i una plaça de subinspector.

"A poc a poc, anam fent passes per reforçar la seguretat a la nostra ciutat i aconseguir consolidar la plantilla de la Policia Local d'Inca. En aquest sentit, és de vital importància anar creant noves places d'agents i millorar les condicions laborals, tal com hem fet des del primer dia", destaca el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Sebastià Oriol.

stats