Part Forana 25/06/2021

Inca posa en marxa una línia d'ajudes de 7.000 euros per als alumnes de les escoles d'estiu

Es podran sol·licitar del 13 al 30 de setembre

1 min
Un grup de nins el primer dia de classe d'aquest curs

IncaL'Ajuntament d'Inca ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per als infants que assisteixen a l'escola d'estiu aquest any. L'ajuda es podrà sol·licitar del 13 al 30 de setembre i les activitats subvencionades es faran del 23 de juny al 10 de setembre. La partida pressupostària per a aquesta línia d'ajuts és de 7.000 euros, informa el Consistori en una nota.

Les escoles d'estiu s'hauran de fer en espais públics. Podran accedir a aquestes ajudes els infants empadronats a Inca que estiguin dins algun dels supòsits següents: ser membre de família nombrosa; ser, com a mínim, dos germans inscrits a l'activitat d'estiu, tenir algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial, o ser família monoparental.

Per altra banda, el Consistori ja ha iniciat els tràmits per desenvolupar la convocatòria pública per a la concessió de subvencions a associacions de mares i pares d'alumnes (AMIPA) de centres públics d'Educació Infantil i Primària de la localitat. Les accions subvencionades han de desenvolupar-se al llarg dels cursos escolars 2019/2020 i 2020/2021, i s'han d'haver realitzat dins el període comprès entre dia 1 de setembre del 2020 i el 21 d'agost d'enguany. Aquesta darrera línia d'ajudes està dotada amb un pressupost de 6.000 euros. 

stats