Festes
Part Forana 24/10/2022

Inca ja té el cartell del Dijous Bo 2022

El batle afirma que "la proposta guanyadora representa a la perfecció les tradicions inqueres"

1 min
L'Ajuntament d'Inca ha presentat aquest dilluns el cartell del Dijous Bo.

PalmaEl Dijous Bo 2022 ja té imatge. Javier Pajares Sánchez, madrileny resident a Marratxí i llicenciat en Belles Arts, ha estat el guanyador del concurs que convoca cada any l'Ajuntament d'Inca amb l'objectiu d'elegir el cartell promocional de la fira. El batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha destacat que "després de dos anys en què no s'ha pogut celebrar amb completa normalitat a causa de la pandèmia, presentam aquest cartell amb més il·lusió i ganes que mai. La proposta guanyadora representa a la perfecció les tradicions inqueres, amb la sabata com a màxim element representatiu de la nostra ciutat".

La imatge inclou el dibuix d'un capell, una sabata, una ensaïmada i una tomàtiga, traçats en una sola línia sobre una tipografia geomètrica amb les lletres del Dijous Bo. D'aquesta manera, l'artista vol destacar la tradició per sobre de la modernitat.

"Per a aquest disseny m'he basat en la importància de detenir-nos i valorar les nostres tradicions. Els elements representats donen també pistes del caràcter d'aquest gran mercat, i els productes típics de la zona", ha explicat el guanyador del concurs.

stats