Part Forana 05/04/2022

Inca incorpora 1,5 milions d'euros del romanent per fer inversions de pavimentació i enllumenat

La modificació de crèdit es va aprovar en el ple del mes de març

ARA Balears
1 min
Obres de pavimentació a Inca.

PalmaL'Ajuntament d'Inca ha aprovat incorporar 1.468.160,456 euros del romanent a despeses generals que permetin dur a terme importants inversions i projectes de manteniment. Per ara, el Consistori preveu invertir en pavimentació i millorar l'enllumenat del centre, apunta el Consistori en una nota.

Aquesta modificació de crèdit es va aprovar durant el ple del mes de març. De la quantitat total, es destinaran 400.000 euros a un projecte de pavimentació de carrers i vies públiques. També es duran a terme tasques d'asfaltatge de camins per un import total de 100.000 euros.

D'altra banda, el Consistori invertirà 130.000 euros a millorar l'enllumenat dels principals carrers del centre de la ciutat. També s'incorporaran més de 150.000 euros en el pressupost general de la Policia Local d'Inca pel contracte de subministrament de vestuari i recompra de vehicles. Els doblers restants es dedicaran a sufragar altres despeses de funcionament i l'execució de treballs fets per empreses i professionals.

"Durant els darrers anys hem fet un esforç considerable per sanejar els comptes municipals i complir amb l'estabilitat pressupostària. Això ens permet ara disposar dels romanents de tresoreria i poder fer inversions que consideram importants", explica el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

stats