Part Forana 22/07/2021

Inca destina 1,5 milions d'euros del romanent a inversions en aigua i infraestructures

També es desenvoluparà un projecte d'asfaltatge de carrers i camins rurals, a més de tasques de jardineria i manteniment, entre d'altres

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament d'Inca

IncaL'Ajuntament d'Inca ha aprovat una modificació de crèdit per dur a terme una nova incorporació de romanent per un import total d'1.495.000 euros. Aquests doblers s'incorporaran al pressupost de despeses generals i permetran dur a terme inversions destinades a aigua i infraestructures, segons informa el Consistori en una nota.

"Durant els darrers anys hem fet un important esforç per sanejar els comptes municipals i complir amb l'estabilitat pressupostària. Això ens permet realitzar aquestes incorporacions del romanent i poder dur a terme inversions importants que consideram que són necessàries i urgents", explica el batle d'Inca, Virgilio Moreno. D'aquesta nova incorporació de romanent, l'Ajuntament destinarà 450.000 euros a la realització d'un projecte de pavimentació de carrers i camins rurals. D'altra banda, entre altres iniciatives, estan previstes tasques de jardineria de parcs i jardins públics per un import de 70.000 euros.

Així mateix, l'Ajuntament d'Inca invertirà 550.000 euros en les obres d'obertura i nova urbanització dels carrers Ferrilla, Om, Rector Rayó i Gerrers. Finalment, els 425.000 euros restants es dedicaran a inversions en el cicle d'aigua i sectorització de la xarxa d'aigua potable de diverses zones d'Inca.

stats