Part Forana 30/04/2021

Inca destina 54.000 euros d'ajudes directes a entitats i associacions

L'objectiu és promoure les entitats de joventut i de gent gran

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament d'Inca promou l'aprenentatge combinat amb treball específic.

IncaL'Ajuntament d'Inca ha aprovat, durant el ple del mes d'abril, les bases reguladores de la convocatòria de tres línies de subvencions per a entitats i associacions amb activitats al municipi. Es destinaran un total de 54.000 euros amb l'objectiu d'ajudar al desenvolupament i promoció d'associacions de gent gran i entitats de joventut, oci i temps lliure, entre altres. "El nostre objectiu és protegir el teixit associatiu d'Inca i potenciar-lo", apunta el batle del municipi, Virgilio Moreno.

La primera línia de subvencions, dotada amb 40.000 euros, es dirigeix a entitats socials sense ànim de lucre. "Enguany hem fet un esforç addicional per intentar simplificar al màxim les bases per tal de facilitar els tràmits i que aquests ajuts puguin ser accessibles per a totes les entitats i associacions del municipi", destaca el regidor de Participació i Joventut, Andreu Caballero.

Per altra banda, les associacions de gent gran es poden adherir a la segona línia d'ajudes, a la qual s'hi ha destinat una partida de 8.000 euros. La intenció del consistori és que els centres facin activitats enfocades a l'envelliment actiu i saludable. A més, també destina 6.000 euros en ajudes directes a associacions i entitats de joventut, oci i temps lliure. El termini per sol·licitar la concessió de les subvencions és del 31 de maig al 31 de juliol del 2021. Després, les entitats disposaran fins al 31 d'octubre per presentar la justificació i tota la documentació necessària.

stats