Part Forana 21/03/2022

Inca commemora el Dia mundial de la síndrome de Down amb una exposició fotogràfica

La mostra reflecteix les diferents etapes de les persones que tenen aquesta discapacitat

ARA Balears
1 min
El batle d'Inca, Virgilio Moreno, contempla una fotografia de l'exposició

IncaL'Ajuntament d'Inca ha inaugurat l'exposició Perquè la vida no va de cromosomes de la Fundació Asnimo, amb motiu del Dia mundial de la síndrome de Down, que es commemora aquest dilluns. La mostra està formada per 15 fotografies de gran format que mostren les diferents etapes de les persones amb síndrome de Down, segons apunta el Consistori en una nota.

"Cada imatge mostra una història i recalca les capacitats que tenen les persones amb síndrome de Down. Per tant, l'objectiu és destacar i posar en valor tot allò que ens iguala i no que ens separa", explica el director de la Fundació, Tolo Márquez.

Per la seva banda, el regidor de Participació de l'Ajuntament d'Inca, Andreu Caballero, ha agraït a Asnimo "la tasca tan important que fa a Inca i a la comarca del Raiguer. Així mateix, ha assenyalat que "la vida no va de cromosomes i hi ha molts altres aspectes i qualitats infinitament més importants", ha afegit.

Aquesta mostra està instal·lada al Casal d'Entitats d'Inca, ubicat al Quarter General Luque, i es podrà visitar fins dia 22 d'abril. L'horari de visites és de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

stats