Part Forana 01/07/2020

Inca comença el nou hangar de busos per al transport públic del nord

Les instal·lacions tindran una cotxera per a 15 vehicles i sortidors de càrrega de gas natural

Ara Balears
1 min
Aquest 1 de juliol s'ha posat la primera pedra de les noves instal·lacions.

IncaInca tindrà un hangar propi per donar servei a gran part de la flota d'autobusos de les noves concessions de transport públic per carretera, que han d'entrar en funcionament el mes de novembre.

La nova instal·lació estarà ubicada al polígon industrial. Inclou la construcció d’una cotxera amb capacitat per allotjar 15 autobusos, un taller, dos sortidors de càrrega ràpida de gas natural comprimit i un túnel de rentat.

A més, també es construirà un edifici que acollirà una sala de control i recaptació, una oficina i vestidors de personal. La construcció de la nova cotxera quedarà finalitzada abans de la data d'inici del nou servei, prevista per al 8 de novembre de 2020 i el valor estimat del projecte és de 687.000 euros.

La nova infraestructura és una de les obres previstes en el contracte de la nova concessió del servei de transport públic de la zona nord que gestionarà el Grupo Ruiz. Recordam que el servei d’aquesta zona s'incrementarà un 49,3% respecte del servei actual.

Més freqüències

Algunes de les millores seran un major nombre de freqüències d’algunes línies i també la creació de noves connexions, com la línia que uneix Muro i sa Pobla amb la badia d’Alcúdia. Tot el servei de la zona nord es farà amb 73 busos nous de gas natural comprimit, 9 busos 100% elèctrics i 5 minibusos dièsel.

stats