Part Forana 24/05/2021

Inca col·labora amb un projecte de Provivienda per facilitar l'accés a l'habitatge a les persones més vulnerables

La iniciativa està dirigida a persones i famílies amb dificultats i necessitats per accedir a un habitatge de lloguer, i derivades dels Serveis Socials Municipals

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament d'Inca

IncaL'Ajuntament d'Inca i l'associació sense ànim de lucre Provivienda han firmat un conveni de col·laboració per contribuir a facilitar l'accés a l'habitatge a les persones més vulnerables. "Des del consistori estam molt contents de poder col·laborar amb Provivienda, una entitat que treballa per generar noves oportunitats, per accedir a un habitatge a les persones amb més dificultats", ha apuntat el batle d'Inca, Virgilio Moreno, en una nota.

Aquesta iniciativa està dirigida a persones i famílies amb dificultats i necessitat d'accés a un habitatge de lloguer adequat a les seves circumstàncies, i a les derivades dels Serveis Socials Municipals o d'Entitats Socials. "Valoram la labor d'aquesta entitat i, per això, hem volgut col·laborar amb aquest programa que dona la possibilitat cercar un habitatge digne i adequat a les seves necessitats. Al mateix temps, ofereix la gestió del contracte d'arrendament i la recerca dels inquilins més adequats pels immobles i garanteix el compliment dels seus drets com a llogater amb les màximes garanties", afegeix el regidor d'Urbanisme, Andreu Caballero.

El consistori facilitarà a Provivienda el desenvolupament del seu projecte. En concret, donarà suport a l'entitat en la labor que du a terme de mediació i acompanyament durant tot el procés i, el primer any, entre les persones que volen llogar el seu habitatge amb totes les garanties i aquelles famílies que en necessiten una i tenen dificultats per trobar-la.

stats