Part Forana 27/01/2022

Inca celebrarà Carnestoltes el mes de maig

L'Ajuntament i els col·lectius implicats han acordat ajornar la Rua

ARA Balears
1 min
Carnaval rotonda 5

Després de reunir-se amb els diferents col·lectius, els centres educatius i els grups que any rere any participen de les festes de Carnestoltes a la capital del Raiguer, l’Ajuntament d’Inca ha decidit ajornar la Rua 2022. Aquesta decisió s’ha pres per responsabilitat d’acord amb la situació actual de pandèmia i les elevades xifres d’incidència.

Així doncs, durant el mes de febrer no es durà a terme la tradicional Rueta ni la Rua, per evitar aglomeracions i una major propagació del virus. Durant la darrera trobada, organitzadors i participants varen acordar que la Rueta es duria a terme el pròxim 26 de maig i la Rua, el 28 de maig. "Sabem que canviar la data del Carnaval provoca distorsions en la festa i en la planificació, però, davant les circumstàncies, hem considerat que era el més prudent", ha assenyalat el regidor de Participació, Andreu Caballero. 

Per la seva part, el batle, Virgilio Moreno, ha remarcat que "des del primer moment hem fet un esforç important per contribuir a lluitar contra la pandèmia i el nostre únic objectiu és que tots els esdeveniments que organitzam es puguin dur a terme amb les màximes garanties. Agraïm la comprensió i la bona predisposició de tots els col·lectius implicats per trobar una solució davant l'actual situació".

stats