Els alumnes de l'Escola de Joves Emprenedors comparteixen els coneixements amb tres empresaris d'èxit

Els 30 alumnes de l'Escola de Joves Emprenedors varen participar en una sessió formativa que, amb el títol 'Èxits compartits', els va permetre compartir un horabaixa amb inquers que triomfen en el món dels negocis. Joan Ramis de Fàbrica Ramis, Paula Highcock de The Paula Method i Antoni Moragues de Món Lògic Informàtica, com a emprenedors consolidats, contaren la seva història personal, la seva trajectòria i la seva experiència. Virgilio Moreno, batle d'Inca; María José Fernández, regidora de Promoció Econòmica, i Jaume Tortella, regidor de Comerç, acudiren a la sessió oberta al públic per encoratjar els joves a continuar amb aquesta enriquidora experiència.

La sessió de dues hores té un doble objectiu: per una banda, que els joves tinguin una font d'inspiració propera i realista i, per l'altra banda, que els empresaris s'enriqueixin aconseguint un impacte positiu amb els alumnes. Els ponents destacaren la importància de tenir a Inca emprenedors i que aquests es formin, però també que s'ha de perseverar i ser pacients per aconseguir l'èxit.

L'Escola de Joves Emprenedors és una iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica que es planteja com una solució pràctica i eficaç per l'aprenentatge de la cultura emprenedora i financera: formació, coneixements pràctics i valors que se sumaran al currículum escolar. A més, aporta un espai educatiu integral perquè els joves potenciïn els seus talents i qualitats individuals.