Part Forana 08/11/2019

El Govern es compromet a tenir acabat el centre de salut de l'Arenal el 2021

S'ubicarà als terrenys de l'antic camp de futbol d'en Roses

Ara Balears
1 min
Reunió entre representants municipals, de la sanitat local i d'IB-Salut.

LlucmajorLa Conselleria de Salut ha adquirit aquest divendres el compromís d'obrir les portes del nou centre de salut de l'Arenal a final de 2020 o principi de 2021, una vegada comencin les obres després de la cessió del solar municipal. La nova infraestructura sanitària de l'Arenal s'ubicarà a una zona coneguda popularment com l'antic camp de futbol d'en Roses, en un solar de 3.000 metres quadrats.

En una reunió mantinguda a l'Ajuntament de Llucmajor a la qual han assistit el batle, Éric Jareño; el gerent d'Atenció Primària del Servei Balear de Salut (IB-Salut), Miquel Caldentey; el tinent de batle d'Urbanisme, Guillermo Roig; el regidor de Serveis Socials, Gabriel Rojo, a més de tècnics municipals i membres del centre de salut de Llucmajor, s'han tractat temes relacionats amb la situació sanitària del municipi, pel que fa a atenció primària.

El batle, Éric Jareño, ha volgut destacar "la bona sintonia que hi ha hagut a la reunió i ha agraït al gerent la bona predisposició de l'IB-Salut per entendre les problemàtiques sanitàries que presenten els centres de salut de Llucmajor i Trencadors a l'Arenal".

"L'augment de població, sobretot als mesos d'estiu a l'Arenal, ha fet que les instal·lacions hagin quedat obsoletes i no es pugui donar una atenció adequada als ciutadans. Amb la construcció dels nous centres de salut es donarà sortida a una necessitat sanitària a aquests nuclis de població", ha declarat el batle en sortir de la reunió.

stats