Part Forana 26/10/2020

L'Hospital de Manacor prohibeix les visites i els acompanyants

Els casos actius a la capital del Llevant són 184 i en tres dies s'ha triplicat el nombre de persones a planta

T.riera
1 min
Hospital de Manacor./ ARXIU

ManacorL'Hospital de Manacor ha emès un comunicat aquest dilluns en el qual informa que es prohibeix la presència de visitants i acompanyants al centre sanitari. Aquesta mesura s'ha pres arran de l'increment de contagis dels darrers dies. Divendres passat, al centre sanitari hi havia cinc persones a planta i tres a l'UCI. Aquest dilluns, a planta ja són 17 persones, mentre que a l'UCI hi ha el mateix nombre d'ingressats. Actualment, a Manacor hi ha 184 casos actius.

Així ho ha decidit el comitè Covid del centre, que només permetrà l'entrada als acompanyants de pacients vulnerables, és a dir, els dependents i pediàtrics. D'aquesta manera, gairebé només podran accedir a l'hospital el personal sanitari que hi treballa i els pacients.

Segons avança l’Ultima Hora, a més, la gerència del centre va demanar aquest dilluns a la Conselleria de Salut prendre mesures pel gran augment de contagis i ingressats a l’Hospital. Informa també que la Conselleria no descarta el confinament del municipi.

El centre sanitari demana "comprensió i col·laboració en aquests difícils moments, amb el compliment estricte de totes les mesures de seguretat i higiene establertes".

L'Ajuntament de Manacor ha mostrat preocupació a través de les xarxes socials i ha demanat als ciutadans "responsabilitat" davant aquesta situació.

stats