Part Forana 28/02/2018

La Guàrdia Civil i les policies de Porreres, Montuïri i Vilafranca analitzen la seguretat a la zona

Es faran reunions amb la ciutadania per tal d'explicar les pautes a seguir per evitar robatoris

M. Barceló
1 min
La reunió de les forces de seguretat ha tingut lloc a l'Ajuntament de Porreres.

PorreresLa batlessa de Porreres, Xisca Mora, s'ha reunit aquest matí amb el capità de la Guàrdia Civil de Manacor, el cap del destacament de Vilafranca i els caps de la Policia Local dels pobles veïns de Vilafranca, Montuïri i Porreres per analitzar les diferents actuacions que s'han duit a terme durant els mesos de gener i febrer, i com a conseqüència de l'onada de robatoris a cases particulars i establiments comercials d'aquest pobles del Pla de Mallorca.

Segons les dades de les forces de seguretat, durant els dos darrers mesos el nivell de robatoris ha baixat considerablement. Emperò no s'han donat xifres sobre aquesta canvi de tendència. S'espera que, amb les darreres operacions i detencions de presumptes lladres en els darrers dies, el nombre de robatoris continuï baixant.

No obstant això, s'han establert noves pautes de vigilància i coordinació entre la Guàrdia Civil i les policies locals. Entre les actuacions programades, hi destaquen la preparació de reunions amb ciutadans per a la conscienciació i informar de recomanacions per evitar possibles robatoris i explicar el funcionament i importància de la tramitació de denúncies, atès que no tots els robatoris són denunciats per les víctimes.

stats