Quatre detinguts per cultivar i vendre marihuana a Magaluf i Santa Ponça

Els agents de la Guàrdia Civil han confiscat 50 plantes dins el viver on es guardava la droga

La Guàrdia Civil ha detingut quatre homes de nacionalitat britànica per cultiu i venda de marihuana a turistes de  Magaluf i Santa Ponça. A l'operació, els agents han requisat 50 plantes dins el viver on es cultivaven.
Després de detectar la plantació il·legal, els agents han entrat al terreny, on han sorprès tres dels detinguts regant i tallant les plantes. S'hi han intervingut una trentena de plantes en estat de floració. Les altres 20, en procés d'assecat, s'han localitzat a una caseta de fusta situada dins el mateix terreny, on també s'han trobat dos quilograms preparats per ser distribuïts.
Un dels detinguts s'ha enfrontat als agents amb un ganivet de grans dimensions, encara que no hi ha cap ferit. Els guàrdies civils han escorcollat posteriorment dos habitatges a Son Ferrer, on s'han trobat 200 grams de la mateixa droga, estris per a la manipulació, bàscules i 3.000 euros en efectiu. També se'ls ha intervingut un cotxe d'alta gamma que empraven per transportar la mercaderia.
El quart membre ha estat arrestat en un dels escorcolls. Amb aquestes detencions, segons informa l'institut armat, s'ha desarticulat un grup de venda de marihuana molt actiu a les zones d'oci.