Part Forana 23/07/2019

La Guàrdia Civil investiga un cas d'agressió sexual a Petra

Els fets tingueren lloc en un carrer del centre la matinada de diumenge, durant la festa patronal

Ara Balears
1 min
El carrer Font, en el centre de Petra.

PetraLa Guàrdia Civil investiga un presumpte cas d'agressió sexual que es produí a Petra la matinada de diumenge passat, dia 21 de juliol, durant la revetla de les festa patronal de Santa Praxedis, en què actuava el grup Anegats.

La víctima és una al·lota que va ser abordada per un individu d'una vintena d'anys al carrer de la Font, prop de l’antic edifici de Ca les Monges. La Guàrdia Civil va activar el protocol el mateix diumenge dematí, cap a les 6.30 h, i amb el suport de la Policia Local va intentar localitzar el presumpte agressor entre la multitud de gent que assistí al concert, cosa que creà una certa alarma entre molts dels joves assistents.

Segons la Guàrdia Civil, la víctima fou traslladada al Centre de Salut de Vilafranca, que posteriorment la derivà a l'Hospital Comarcal de Manacor, on fou atesa.

En el marc de la campanya contra les agressions masclistes en l’oci nocturn, els ajuntaments intenten incrementar la vigilància policial. En el cas de Petra, durant la festa de les Clovelles, que es va celebrar la setmana anterior, el reforç de seguretat pública fou de deu agents d’altres localitats, segons explicà el batle, Salvador Femenias.

stats