Part Forana 15/10/2020

El Gremi de Margers de Mallorca exigeix la paralització de les obres a la carretera vella d'Andratx

El col·lectiu considera que suposen un "perill més que evident" per al trànsit rodat

Ara Balears
1 min
Imatge del marge que s'està construint a la carretera vella d'Andratx./ GREMI DE MARGERS DE MALLORCA

PalmaEl Gremi de Margers de Mallorca ha protestat aquest dijous horabaixa davant el Palau Reial, a Palma, per exigir la paralització immediata de les obres de la carretera vella d'Andratx. El col·lectiu considera que les obres duites a terme per l'Ajuntament d'Estellencs suposen un "perill més que evident" per al trànsit.

Els membres del Gremi de Margers de Mallorca al·leguen que la construcció del marge no compleix cap dels requisits que ha de tenir una estructura de pedra en sec, tot i que aquests "es troben especificats a les bases de contractació". Consideren que l'obra s'està fent de manera irregular, cosa que suposa un "perill més que evident" per al trànsit rodat, i que "no es pot permetre" que un marge fet amb doblers públics es faci "de qualsevol manera". L'Ajuntament d'Estellencs està fent les obres gràcies a una subvenció del Consell.

El col·lectiu assenyala que l'obra representa un clar exemple de "mala pràctica professional" en un entorn protegit com la serra de Tramuntana. A més, manifesten que, com a defensors de la qualitat de les feines i de la utilització de la tècnica de pedra en sec, no podem passar per alt les deficiències i les volem fer arribar a l'Ajuntament d'Estellencs com a promotor de l'obra i responsable de prendre les decisions que trobi oportunes, i a la presidència del Consell de Mallorca".

stats