Part Forana 21/06/2021

El Govern destina 2,3 milions d'euros a la reforma de dos centres educatius de Manacor

La inversió prevista del Govern des del 2015 és d'uns nou milions d'euros

ARA Balears
1 min
Francina Armengol i Martí Marc visitant les aules del centre educatiu Ses Comes de Porto Cristo.

ManacorEl Govern ha invertit 2,3 milions d'euros en la reforma dels centres d'educació infantil i primària Ses Comes, de Portocristo, i Sa Torre, a Manacor. L'Executiu ha destacat en una nota la "important inversió" que s'ha fet aquests darrers anys en la millora d'infraestructures educatives a la comarca de Manacor, ja que des del 2015 hi ha una despesa prevista d'uns nou milions d'euros.

"Som conscients que havia estat un municipi molt abandonat en infraestructura, per això des que governam hi ha hagut una prioritat absoluta per invertir-hi, ja que ha crescut en població i en l'alta demanda d'educació", ha expressat la presidenta del Govern, Francina Armengol, durant la visita. "L'educació és un eix fonamental del nostre Govern, perquè és el que garanteix la igualtat d'oportunitats de futur", ha destacat. Per aquest motiu ha recordat que en educació s'ha fet "una de les inversions més potents" i "no només en infraestructures per poder garantir la qualitat de l'ensenyament, sinó també en les condicions sociolaborals dels professionals, la incorporació de més professors, la innovació pedagògica i l'aposta ferma en FP i 0-3", ha dit la presidenta.

Per la seva part, el conseller d'Educació, Martí March, ha ressaltat que "Manacor ha estat un objectiu prioritari de la Conselleria, ja que hi havia necessitats que no s'havien resolt". En aquest sentit, ha destacat que ho demostren els nou milions invertits.

stats