Part Forana 27/08/2021

El Govern construirà 36 nous habitatges socials a Calvià

Aquesta promoció se suma a la que ja està en marxa i que acabarà a final d'any

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern i el conseller de Mobilitat i Habitatge durant la visita.

CalviàEl Govern construirà 36 nous habitatges de protecció oficial a Calvià. Ho farà amb un operador privat, que es triarà a través de concurs. Un 20% d'aquests immobles se cedirà a l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi) per destinar-los a lloguer social, mentre que la resta es vendran amb un preu màxim prèviament fixat, segons informa el Consistori en una nota. A aquests 36 habitatges s'hi sumen també els 48 que actualment estan en construcció a Magaluf, i que estaran acabats a final d'any.

Pel que fa a aquests 48 habitatges, la meitat seran gestionats per l'Ibavi i la resta seran propietat de l'Ajuntament. Els arquitectes del projecte han projectat els edificis amb una estratègia mediambiental de baix impacte, i donaran protagonisme a materials sostenibles com la ceràmica local i la fusta de boscos certificats.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, ha dit que aquesta legislatura acabarà amb més de 1.000 habitatges públics nous. Per la seva banda, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, s'ha mostrat satisfet amb les obres i ha recordat que aquesta promoció se suma també a la construcció de 99 habitatges que es construeixen a Santa Ponça i que són finançats per l'Ajuntament.

stats