El pacte de govern d'Inca fa oficial l'entrada d'El Pi i passa a tenir 12 edils

Gori Ferrà gestionarà l’àrea de Transició Energètica i Projectes Estratègics

PSIB-PSOE, MÉS per Inca i El Pi han signat aquest divendres el Pacte pel progrés econòmic i social d’Inca, nom amb el qual s'ha batiat l’acord programàtic que desenvoluparan les tres formacions des del govern municipal de l’Ajuntament d’Inca.

El pacte va ser signat en primera instància pel PSIB-PSOE i per MÉS per Inca i ara s’hi ha sumat El Pi, que també ha fet noves aportacions a l’acord. El nou document ha estat signat pels representants dels tres partits, Virgilio Moreno (PSIB-PSOE), Alice Weber (MÉS per Inca) i Gori Ferrà (El Pi), en presència de tots els regidors de l’equip de govern.

D’aquesta manera, el regidor d'El Pi, Gori Ferrà, s’incorpora al govern municipal que encapçala el batle Virgilio Morero. Ferrà serà el responsable de l’àrea de Transició Energètica i Projectes Estratègics, formarà part de la Junta de Govern i tendrà el càrrec de quart tinent de batle.

Les tres formacions han destacat la bona feina que se va iniciar fa quatre anys amb el Pacte per Inca i consideren oportú "donar continuïtat als projectes iniciats en la passada legislatura i reafirmar el nostre compromís amb la ciutadania d’Inca". Amb la nova incorporació de Ferrà, l’equip de govern municipal estarà format pels 12 regidors de PSIB-PSOE, MÉS i El Pi i a l’oposició restaran els 9 edils dels grups del PP, INDI, VOX, Ciudadanos i Unides-Podem.