Part Forana 15/09/2020

La Fundació Teatre Principal d’Inca inicia els procediments per finalitzar les obres de remodelació

El projecte està cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Local

Ara Balears
1 min
Teatre Principal d’Inca./ AJUNTAMENT D'INCA

PalmaEl Patronat de la Fundació Teatre Principal d’Inca s’ha reunit en sessió ordinària aquest dimarts per aprovar el començament de l’expedient de contractació per a l'execució de les obres pendents de reforma i rehabilitació del teatre. El projecte disposarà d'un pressupost màxim de 2.374.885,62 euros, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Local (FEDER).

El regidor d’Urbanisme ha assenyalat que “les obres de remodelació i rehabilitació del teatre Principal es troben actualment al 80%. Només queden pendents equipaments, algunes instal·lacions i acabats, com ara lluminàries o pintura”. Ara es començaran els tràmits per a la contractació d’una empresa que executi el projecte d’obres i finalitzi la remodelació.

Una vegada adjudicat el contracte, s’emprendran les feines de reforma i rehabilitació del teatre, les quals tenen un termini d’execució de cinc mesos. “Continuam fent passes per aconseguir que el teatre Principal d’Inca sigui una realitat aquesta legislatura. El més important és que les obres es realitzin correctament i amb els millors resultats, per tal que tots els inquers i inqueres puguem recuperar aquest espai tan emblemàtic de la nostra ciutat”, destaca el batle, Virgilio Moreno.

En la reunió, hi ha participat Virgilio Moreno mateix; la regidora de Cultura, Alice Weber; el regidor d’Urbanisme, Andreu Caballero; la consellera de Cultura del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Catalina Solivellas, entre altres. Prèviament, tots els assistents han visitat les obres per conèixer de primera mà l’estat del projecte de reforma i rehabilitació.

stats