Part Forana 05/09/2021

Forta pluja local nega alguns municipis del Pla de Mallorca

La tempesta ha provocat que la temperatura baixàs 10 graus a Petra, on ha passat de 30,7 graus a 20 en poc temps, segons l'Aemet

ARA Balears
1 min
Carrer del poble de Vilafranca inundat per la tempesta.

PalmaUna intensa tempesta ha descarregat amb força a l'interior de Mallorca aquest dissabte horabaixa. Molts carrers de diversos pobles del Pla, com ara Sant Joan, Vilafranca i Petra, han quedat negats per l'aigua. Tot això, mentre en altres bandes de l'illa, com és el cas de Palma, Calvià i Andratx, hi feia sol.

La baixada de temperatura causada per la tempesta ha estat especialment "cridanera" a Petra, segons el servei de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a les Balears. A les 14.40 h hi feien 30,7 graus, mentre que poc després de la pluja se n'han registrat 20. En aquesta localitat han caigut 41,2 litres per metre quadrat, segons dades del mateix ens públic.

La forta pluja també ha provocat algunes incidències lleus al municipi, com ara el desbordament d'un torrent a la carretera de Petra Ma-3310, segons ha informat el Consell de Mallorca a Twitter.

La previsió per a diumenge és d'un cel amb pocs niguls amb probabilitat d'algun ruixat a l'horabaixa a l'interior de Mallorca i Menorca, segons l'Aemet. Al matí potser es formarà boira, però la temperatura es mantindrà estable.

stats