Part Forana 25/10/2019

La Fira de l'Art d'Inca ofereix el primer Saló de manualitats, camí del Dijous Bo

'Creativíssim' s'ubicarà a la Fàbrica Ramis, els propers 2 i 3 de novembre

Ara Balears
1 min
Presentació del Saló Creativíssim, que tindrà lloc a la Fàbrica  Ramis.

IncaEls dies 2 i 3 de novembre 2019 arriba a la capital del Raiguer l'esdeveniment 'Creativíssim', amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Inca. Es tracta del primer Saló de manualitats i DIY que se celebrarà a les Illes Balears, concretament dins del marc de la Fira de l'Art, tercera de les fires prèvies al Dijous Bo.

'Creativíssim' serà un punt de trobada per proveïdors, productors i creatius de totes les disciplines del handmade (fet a mà), els quals podran exposar els seus productes, vendre, realitzar demostracions, impartir tallers, com ja es fa als salons creatius a Madrid o Barcelona, però amb la comoditat de no haver de sortir de l'illa per a assabentar-se de totes les novetats del sector.

A pocs dies de tancar la llista d'expositors, la directora i impulsora d'aquesta mostra, Sandra Llabrés, fa un balanç molt positiu d’aquesta primera edició en la qual es calcula que hi haurà més de 40 estands participants i 25 tallers.

"És increïble les ganes que hi havia a Mallorca d'un esdeveniment així. Tant per als aficionats a les manualitats i totes les activitats d'oci creatives, com per a les marques, empreses del sector i talleristas de tota mena aquesta cita és veure a la fi un somni realitzat ja que podran disposar d'un lloc a l'illa on posar en valor les seves propostes, ensenyar les novetats, impartir tallers i crear sinergies en un món cada vegada més de moda del handmade, sense haver de viatjar fora", ha explicat Llabrés.

Cinc universos

El saló constarà de 5 universos i s’ubicarà a la Fabrica Ramis. Així hi haurà espais per a: Arts & Crafts, Fils i Teles, Deco i Diy Rebosteria Creativa i Decoració de Festes. Paral·lelament al saló, on hi haurà exposició i venda, es realitzaran tallers de tota mena a les aules de la planta superior de la Fàbrica Ramis, on els assistents, amb prèvia inscripció, podran aprendre noves tècniques en scrapbooking, rebosteria creativa, teixits, fils i cordes, aplicació de pintures, creació d'objectes, decoració, i més manualitats per a tots els gustos. També hi haurà una zona infantil, Crea Kids, on s'impartiran tallers per als més petits.

stats