Part Forana 21/10/2021

Els festivals de música clàssica més importants es reuneixen a Pollença

L'associació FestClásica triarà aquest divendres els guanyadors dels circuits 2022

1 min
Imatge de l'assamblea de FestClásica a les instal·lacions de la Fundació Rotger-Villalonga.

Pollença acull aquest cap de setmana la segona assemblea anual 2021 de FestClásica, la reunió dels festivals de música clàssica més importants de l'Estat. El Festival de Pollença farà d'amfitrió d'aquesta edició amb motiu del seu 60è aniversari. Les activitats es duran a terme a les instal·lacions de la Fundació Rotger - Villalonga.

Les jornades s'han iniciat aquest dijous amb la recepció oficial a càrrec del festival amfitrió, i amb la presència del batle de Pollença, Bartomeu Cifre; el regidor de Cultura, Josep Marquet, i el president de FestClásica, Oriol Aguilà, que han donat la benvinguda als associats de FestClásica a les instal·lacions de la Fundació Rotger - Villalonga.

L'assemblea del festival triarà els guanyadors dels circuits FestClásica 2022, convocats en aquesta edició en dues modalitats: Segell FestClásica i Ensemble Emergent. Els grups seleccionats tindran l'oportunitat de presentar les seves propostes artístiques guanyadores en una gira per diversos dels festivals associats durant l'any 2022.

L'assemblea es durà a terme amb la participació presencial de quinze representants i directors de festivals, a més de l'assistència virtual de la resta d'associats.

ARA Balears
stats