Part Forana 25/06/2021

Felanitx i Portocolom programen quasi un centenar d'actes per a les festes d'estiu

Els actes varen començar ahir amb el ball de Sant Joan Pelós

ARA Balears
2 min
Façana de l'Ajuntament de Felanitx

FelanitxL'Ajuntament de Felanitx ha presentat un programa d'activitats per a les festes d'aquest estiu. Els actes varen començar ahir, dia 24 de juny, amb el ball de Sant Joan Pelós a Felanitx. "Enguany començam a recuperar l'esperit de les festes, la gent ha de començar a sortir i oblidar-se d'aquest darrer any tan dolent que hem passat. Tornarem a gaudir de les tradicions i la cultura al Port i a Felanitx, amb responsabilitat i seny, sempre respectant les mesures sanitàries que ens marqui la comunitat autònoma", ha dit el regidor de festes, Pedro Acosta.

Per la seva part, la regidora de cultura, Melanie Mesquida, ha manifestat que des del consistori han volgut "incorporar coses noves com un cicle d'audicions comentades", que ja es va fer a Felanitx i tingué èxit. En aquest sentit, ha apuntat que el consistori farà el primer Festival Líric a Portocolom, ha destacat també la cinquena edició del Festival de Jazz i la realització d'un campus de música creativa dirigit a nins instrumentistes d'entre 7 i 18 anys. "Les festes han de ser per a tots i tothom ha de tenir el seu lloc", ha dit.

El programa recull actes per a tot el públic, amb concerts de diferents estils, competicions esportives, activitats infantils, tallers, teatre i xerrades d'estiu. Com és habitual també hi haurà temps per a la tradició i la cultura popular a través de cercaviles o mostres de ball de pagès. El llibret de festes d'estiu 2021 es podrà recollir a partir de la setmana que ve per l'Ajuntament de Felanitx, la Casa de Cultura, l'oficina de turisme de Portocolom, la llibreria Ca na Massot i l'Estanc del Port o bé descarregar-se en format digital a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Felanitx.

stats