Part Forana 19/05/2022

Felanitx no tindrà escola nova fins d'aquí a dos cursos

Fins a final d'estiu no es disposarà de l'avantprojecte

ARA Balears
1 min
Façana de l'Ajuntament de Felanitx.

PalmaLa futura escola nova de Felanitx no serà una realitat fins d'aquí a dos cursos, així s'ha manifestat a la reunió entre l'Ajuntament, la Conselleria d'Educació i la Plataforma per l'Escola Nova. Segons explica el Consistori en una nota, fins a final d'estiu no es disposarà de l'avantprojecte, que serà remès als tècnics municipals per poder elaborar les cales geotècniques. A més, afegeix, el Govern ja "tenia previstes" aquestes dades per al termini de licitació del projecte final.

"L'equip de govern ha fet feina cada dia amb aquest projecte. No s'està retardant per part de l'Ajuntament, per a nosaltres sí que és una prioritat i el col·lectiu educatiu en tot moment ha estat informat de totes les passes fetes. Ara continuam avançant feina per a quan ens arribi l'avantprojecte i tenir la resposta del Govern d'una manera més ràpida", explica el batle de Felanitx, Jaume Monserrat.

Per la seva banda, el PSOE de Felanitx celebra el compromís del Govern en executar la nova escola, però denuncia "la falta de compromís" de l'equip de govern que "dificulten" la tasca de la Conselleria. A més, critiquen que no ha presentat el plànol topogràfic georeferenciat, "un requisit indispensable" per al projecte.

stats