Part Forana 29/06/2021

Felanitx invertirà 218.000 euros en la remodelació de la plaça de l'Arraval

Es renovarà la xarxa d'aigua i clavegueram, també se substituirà el mobiliari urbà, s'incorporaran arbres i es millorarà l'accessibilitat

ARA Balears
1 min
La plaça s'Arraval de Felanitx

FelanitxL'Ajuntament de Felanitx ha presentat la reforma de la plaça de l'Arraval, amb la qual es contempla una renovació de la zona conservant els elements patrimonials. El projecte compta amb un pressupost d'aproximadament 218.000 euros i inclou la renovació de la xarxa d'aigua i clavegueram, també se substituirà el mobiliari urbà, s'incorporaran arbres i es millorarà l'accessibilitat de la plaça, informa el consistori en una nota.

Les obres podrien iniciar-se en el darrer trimestre d'aquest 2021. Aquesta intervenció millorarà considerablement aquesta zona, ja que es crearan espais verds. Actualment la plaça disposa de voravies molt estretes, i l'espai actual es destina quasi en un 100% als vehicles. Això fa que tant els elements patrimonials com els vianants quedin en un segon pla. Amb la remodelació de la plaça es podrà recuperar espai pels ciutadans i recordarà a la plaça que hi havia els anys 30.

"És un projecte de pacificació de la zona, de recuperar més espai com a plaça, en què es reduirà l'asfalt, es canviarà l'empedrat i sobretot l'embellirà. El pas del temps l'ha convertida en una zona només per a cotxes i esperam que aquest canvi sigui important. A més, es crearà una zona arbrada d'ombra", diu el batle de Felanitx, Jaume Montserrat.

stats