Part Forana 22/06/2021

Felanitx inverteix prop de 500.000 euros en la reforma del passeig de Joan Estelrich

Actualment, tant les voravies com el paviment d'aquest punt es troben en molt mal estat

ARA Balears
1 min
El Passeig Joan Estelrich de Felanitx

FelanitxL'Ajuntament de Felanitx invertirà 496.000 euros en la reforma del passeig de Joan Estelrich, de 120 metres de longitud i que compta amb una amplada de 21 metres. Té doble sentit de circulació i places d'aparcament a ambdós costats amb jardineries i voravies. Actualment, tant les voravies com el paviment es troben en molt mal estat, apunta el consistori en una nota.

En concret, es convertiran els carrils laterals en amples voreres per a vianants, i també s'eixamplarà la franja de la pastera per tal de destinar aquesta franja a usos mixtos que es van intercalant: accés a les portasses, placetes i àrees per plantació arbustiva. "Recuperam espais per a les persones: se suprimeixen barreres arquitectòniques, es conserven les palmeres, però se'n substitueixen tres que estan mortes, hi haurà més vegetació que necessitarà menys reg", explica el batle de Felanitx, Jaume Montserrat.

"Hem decidit remodelar aquesta zona perquè en els darrers anys només s'han fet les modificacions justes per garantir el correcte manteniment del carrer i les seves instal·lacions. És un projecte nou en què es renovarà la xarxa de pluvials i sanejament i també es millorarà la xarxa d'enllumenat i aigua potable", ha afegit la regidora d'obra pública, Catalina Soler.

stats