Part Forana 17/09/2021

Les famílies vulnerables de Son Servera podran optar a ajudes per a llibres i material escolar de 150 a 200 euros

Es destinen 120.000 euros a aquesta iniciativa

ARA Balears
1 min
Una aula buida abans de l'inici de curs.

PalmaL'Ajuntament de Son Servera ha aprovat la convocatòria d'una línia de subvencions per a l'adquisició de llibres de text i material escolar dotada amb 120.000 euros per ajudar les famílies del municipi amb menors en situació de vulnerabilitat social després de la pandèmia del covid-19. Segons han informat en un comunicat, les ajudes aniran destinades a la unitat familiar segons la renda familiar i podran arribar fins als 150 euros en estudiants d'Educació Infantil fins a Batxillerat, i fins a 200 euros per a estudiants de Formació Professional o universitat.

Des de la Regidoria d'Educació s'han impulsat aquestes ajudes per "millorar les necessitats socioeconòmiques desfavorables de les famílies després d'un any difícil i facilitar l'accés a l'educació per a tota la població en igualtat de condicions", tal com ha explicat Dori Moreno, regidora d'Educació.

En concret, podran optar a aquesta línia d'ajudes aquelles famílies empadronades al municipi i amb menors escolaritzats en qualsevol centre en els cursos de primer i segon cicle d'Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional o universitat.

Per part seva, la batlessa del municipi, Natalia Troya, ha explicat que "comprar bolígrafs, llibretes, quaderns, llibres o tauletes suposa un esforç per a moltes famílies del nostre municipi" i, per això, volen oferir aquesta ajuda per poder afrontar aquestes despeses extra.

stats