Part Forana 30/04/2019

Una exposició sobre els arbres obre pas a la 20a Fira de les Herbes a Selva

El Centre Cultural acollirà la mostra artística de dijous a diumenge

Ara Balears
1 min
Algunes de les fotografies que s'han presentat a la mostra sobre els arbres.

SelvaEl Centre Cultural de Selva acull aquest cap de setmana una exposició multidisciplinària sobre els arbres, en el marc del programa de la Festa de la Creu que organitza l'Ajuntament cada any. La mostra artística, que es tancarà diumenge, és el preludi de la Fira de les Herbes, prevista per al mes de juny, que aquest any compleix el seu vintè aniverari.

La mostra sobre els arbres, que s'inaugura aquest proper dijous, 2 de maig, inclourà obres de reconeguts pintors locals, com Andrew Pinder i Joan Lacomba, entre d'altres, i una àmplia col·lecció de fotografies de diferents autors.

L'Institut de Secundària de Sineu i el Pau Casasnoves d'Inca, igual que l'Associació Balear d'Arbres i la conselleria d'Agricultura, col·laboren amb aportacions botàniques relacionades amb la temàtica de l'exposició.

Aquest proper dissabte, l’enginyer forestal Lluís Núñez farà una conferència entorn dels arbres singulars de Balears, en el mateix Centre Cultural (19.30 h). Per al diumenge s'ha organitzat una excursió de Binibona a les Figueroles, en el curs de la qual es podran contemplar cinc arbres monumentals, entre ells el lledoner de les Figueroles, de 15 metres.

stats