Part Forana 21/03/2019

Un grup d'experts dissenya el model de gestió del teatre Principal d'Inca

El document serà presentat al Consistori i als membres de la Fundació

Ara Balears
1 min
Membres del grup d'experts visitant les obres de reforma del teatre.

IncaEl Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Inca està treballant amb un grup d'experts per configurar el document marc que ha de definir la gestió del teatre Principal. "L'objectiu és recollir l'experiència de diferents professionals del món del teatre, per tenir un espai adequat a les necessitats actuals i que sigui un motor social i econòmic de la ciutat", ha explicat el tinent de batle de Cultura, Antoni Rodríguez.

El comitè està compost per l'actriu Catalina Solivellas; l'autor i crític teatral Josep A. Pérez de Mendiola; la tècnica de Cultura de l'Ajuntament d'Alcúdia Carme Suárez; el cap de l'Àrea de Producció del Principal de Palma, Miquel Martorell; el director del Conservatori de Música i Dansa Antoni Torrandell d'Inca, Marcel·lí Minaya; el gestor cultural Biel Amer; la investigadora teatral Patricia Trapero i el director del Teatre i Auditori de Manacor, Bartomeu Amengual.

De totes les reunions es vol aconseguir un document que es presentarà a la Comissió de Cultura, per tal que els diferents partits polítics puguin fer les aportacions que considerin oportunes. També es presentarà el projecte a tots els membres de la Fundació Teatre Principal.

Els membres del comitè han visitat les obres del teatre Principal. Durant el recorregut han conegut de primera mà els treballs i les condicions tècniques que oferirà l'espai. Molts dels presents destaquen les possibilitats que oferirà el teatre i el dinamisme que produirà dins la vida cultural del municipi.

stats