Part Forana 29/06/2020

El Pacte d'esquerres de Santa Eugènia passa comptes amb la ciutadania

El pla dels llogarets i l'habitatge social, eixos d'urbanisme en el primer any de govern

Ara Balears
2 min
Reunió ciutadana al pati de l'escola.

Santa EugèniaEl Pacte de govern a Santa Eugènia (PSOE - Movem Santa Eugènia) ha explicat el seu primer any de gestió municipal en una assemblea ciutadana oberta a tots els veïns. A la reunió s'ha fet un repàs de totes les actuacions pròpies i de les millores aconseguides a través d'altres institucions i, així mateix, s'han anunciat alguns projectes de futur.

"El balanç ha estat positiu; hem assolit moltes fites que ens havíem plantejat, però també ens han quedat alguns temes pendents. Tot i això, crec que, amb l'ajuda de tots els taujans, aconseguirem un poble més sostenible i on les persones siguin el primer", ha dit el batle, Pep Lluís Urraca, del PSOE.

El Pla de protecció dels llogarets i la nova promoció d'habitatges de protecció oficial a un solar del carrer de Ca ses Monges, juntament amb noves zones d'estacionament i condicionament de carrers, han estat les fites assolides en matèria urbanística.

Es destaca, per part del govern, les inversions en instal·lacions esportives, la neteja dels llogarets i el projecte del Parc Verd. La reactivació del Casal dels joves ha estat el gran projecte de Joventut i Participació, mentre que en esports s'han millorat les instal·lacions, i es remarca la creació de la nova escola de taekwondo.

Gent gran

La gent gran disposa ja d'un local òptim després que s'hi arreglàs i instal·làs un aparell d'aire condicionat i s'han creat unes rutes saludables per fomentar l'activitat física. Pel que fa als Serveis Socials, s'han duit a terme diversos programes d'atenció, a més de la creació del Banc d'Aliments i de la recollida de productes bàsics efectuada durant la pandèmia.

L'escoleta i l'escola han vist diverses millores en les instal·lacions i els serveis i s'ha fet la Fira d'Activitats. Es destaca que, per primera vegada, s'ha presentat un pressupost municipal abans de començar l'exercici corresponent. A més, s'ha incorporat una nova plaça d'economista al planter municipal.

stats