Les escoles d'estiu d'Inca atenen 600 nins i nines en edat escolar

Enguany, s'hi incorpora un monitor per a alumnes amb discapacitats

Durant els mesos d'estiu, l'Ajuntament d'Inca ofereix set programes d'activitats per a nins i nines. Així, es dona servei a més de 600 joves en edat escolar a diferents instal·lacions municipals.

Virgilio Moreno, batle d'Inca, acompanyat pel tinent batle d'Esports, Sebastià Oriol, i el regidor de Joventut, Andreu Caballero, ha visitat els centres per comprovar com van els primers dies. "Com a novetat d'enguany, hi hem incorporat un monitor per a nins amb discapacitat, fet que ens ha permès oferir-ne tres places al Casal de Joves Sa Fàbrica", ha explicat Moreno.

Des de l'àrea d'Esports s'ha posat en marxa Esportiueig, que consta de sis programes que combinen la pràctica esportiva i el lleure. El Casal de Joves Sa Fàbrica disposa de 96 places, tres de les quals són per a nins amb alguna discapacitat.

A aquest lloc el programa d'escola d'estiu està orientat a tallers manuals i activitats lúdiques i artístiques. L'objectiu, segons fonts municipals, és poder tenir una oferta variada que doni un servei adequat a les necessitats de les famílies d'Inca.