Els escolars d'Artà ajuden a reforestar les muntanyes del municipi

Alumnes de cinquè de Primària dels tres col·legis viuen una jornada mediambiental a sa Duaia

Un centenar d'alumnes han participat en la jornada escolar de reforestació que s'ha duit a terme aquest dijous a la finca pública sa Duaia. Es tracta d'una activitat promoguda per l'Ajuntament d'Artà i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

Alumnes de 5è de Primària de les tres escoles d'Artà (Sant Salvador, Sant Bonaventura i CEIP Na Caragol) han sembrat pins, alzines i ullastres durant tot el matí per tal que la natura pugui recuperar la verdor i l'esponera que fa anys va perdre a causa d'un incendi.

Dies passats, des de l'Ajuntament d'Artà es va oferir una xerrada als alumnes participants per informar-los de la situació actual de les muntanyes d'Artà arran dels nombrosos incendis patits en el temps i de les amenaces encara existents.

Tot en conjunt forma part d'una campanya que es porta a terme periòdicament des de fa molt d'anys i amb la qual es pretén conscienciar les noves generacions de la necessitat de protegir el medi natural i de renovar les zones on la mà humana ha deixat una mala empremta.

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF