Dansa
Part Forana 11/07/2022

L'època barroca arriba a Inca amb l'espectacle 'La música que feu ballar el Rei Sol'

L'Ajuntament del municipi ha programat aquesta actuació a l'Església de Santa Maria la Major per a dijous, 14 de juliol, a les 21 hores

ARA Balears
1 min
Cartell de l'espectacle «La música que feu ballar el Rei Sol»

PalmaL'església de Santa Maria la Major d'Inca és el lloc elegit per acollir La música que feu ballar el Rei Sol el pròxim dijous 14 de juliol, a les 21 hores. Aquest espectacle, que ve de la mà d'Ars Musicae i Pau Pascual, està basat en la comèdia-ballet de J.B. Molière i J.B. Lully Le Bourgeois Gentilhomme de l'any 1670.

Una proposta que, com diu la regidora de Cultura, Alice Weber, en un comunicat, "combina les arts de la paraula, el sol i el moviment per oferir una experiència molt suggerent a l'espectador". La música que feu ballar el Rei Sol pretén apropar l'època barroca al públic mitjançant una visió innovadora.

Aquesta comèdia-ballet vol endinsar l'espectador dins l'univers creatiu dels dos autors i en el seu imaginari; a més, la producció planteja un debat sobre les diferències socials i critica l'aristocràcia de l'època. La dansa també hi té un paper molt destacat però, tanmateix, el vertader protagonista és l'amor en majúscules.

stats