42 empreses de Capdepera aconsegueixen el distintiu SICTED

Ja arriben al centenar els negocis turístics del municipi gabellí amb aquest segell

Un total de 42 empreses de Capdepera han aconseguit el distintiu del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) per la tasca feta durant el 2018. Amb aquestes, ja són 100 les empreses que disposen del distintiu SICTED a Capdepera.

La regidora de Turisme, Mónica Viejo, i un representant de la Conselleria de Turisme, Arturo Maside, han lliurat els distintius en un acte oficial a la sala de plens del consistori. Les autoritats han mostrat la seva satisfacció perquè amb aquestes actuacions "Capdepera és cada vegada més atractiva per la qualitat turística que ofereix".

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat en les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Entre les novetats d’enguany, l’AETIB promociona els establiments que pertanyen al SICTED en algunes de les fires turístiques a les quals acudeix. També s’ha modernitzat el manual de bones pràctiques, en el qual s’inclouen objectius empresarials. D'altra banda, les empreses SICTED tenen accés a formació renovada amb temaris actuals que es presenten en xarxa i de manera gratuïta.