Part Forana 11/06/2022

Educació treu a licitació el projecte de millora del CEIP Joan Mas de Pollença

Durant els mesos d'estiu se substituirà el paviment que té deficiències

ARA Balears
1 min
Una aula d'una escola

La Conselleria d’Educació i Formació Professional ha publicat la licitació del projecte de millora previst al CEIP Joan Mas de Pollença per un total de 144.947,11 euros i un termini d’execució de 2 mesos, a coincidir fora del període lectiu. En concret, el projecte millorarà aquesta infraestructura educativa i beneficiarà els gairebé 230 alumnes que actualment té el centre.

Projecte de millora al CEIP Joan Mas de Pollença

L'actuació preveu la segona fase de substitució de paviment en determinades zones de les instal·lacions del centre amb un termini d’execució de 2 mesos, que s'ha de fer als mesos d’estiu, fora del període lectiu.

Així mateix, se substiturià el paviment de 12 aules, que presenta deficiències, així com la unificació al màxim amb el que es conservarà perquè està en bon estat.

Aquesta actuació de més de 144.000 euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears i que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que tenen els centres educatius de les Balears.

stats