Part Forana 07/10/2020

Dimiteixen tots els membres de la junta directiva de Cs de Sóller

L'agrupació local no està d'acord amb les noves incorporacions de Patricia Guasp i José Ramón Bauzá

Ara Balears
1 min
Sebastià Aguiló./ AJUNTAMENT DE SÓLLER

PalmaEls membres de la junta directiva de Ciutadans de Sóller han dimitit com a represàlia pels canvis a la cúpula autonòmica, segons avança Diario de Mallorca. La incorporació de Patricia Guasp i l'expresident de la Generalitat del PP José Ramón Bauzá no ha agradat a l'agrupació local, que va decidir en una reunió aquest dilluns deixar els seus càrrecs en l'àmbit municipal.

Sebastià Aguiló, l'únic regidor de la formació taronja al municipi, passa ara a formar part del Grup Mixt. A més, renuncia a ser responsable de relacions municipals del partit. Els altres membres també hi han renunciat. Marga Mora deixa de ser coordinadora del partit, Esther Alfonso dimiteix com a secretària, i Pere Puig i Carles Oliver també abandonen els seus càrrecs.

Marga Mora assegura que Sebastià Aguiló no vol sentir parlar de José Ramón Bauzá i que se sent "traït" per les seves sigles incorporant l'expresident a la junta regional del partit. Des del partit assenyalen que la junta local dimiteix, però que tots els seus membres continuaran afiliats.

stats